21 Ağustos 2012 Salı

El Emeği Göz Nuru

Kendim için bir şeyler çizip hayata geçirmeyi, ya da bende olan bir şeye yenilikler ekleyerek kendime özel şeyler çıkarmayı çok severim. Bu yazımda da diktiğim çantayı sizinle paylaşmak istiyorum.


Elektro gitar tutkumu beni az da olsa tanıyan çoğu insan bilir. Elektro gitar şeklinde çanta istedim uzun süre, ama bulamadım hiçbir yerde. Sonra "Neden ben yapmıyorum o zaman?" diye düşünüp hemen girişimlere başladım tabii. İzmir'de Kemeraltından düğmeydi, kumaştı, her şeyi bulabilirsiniz; başka şehirleri bilemem ama.


Yapım aşamasında akıl edip birkaç kare çekmişim. Önce gitarın siyah kısımlarını komple diktim, sonra üzerindeki beyaz kumaşları ekledim. daha sonra sevdiğim grupların sembollerini yapıştırdım. Bunları grup t-shirtleri satan yerlerden buluyorum genel olarak, siz de bulabilirsiniz. Fotoğrafı olmasa da; en sonda da düğmeleri ekledim ve sapını diktim. Çantam hazır!


 Böyle bir çanta yapmak/yaptırmak isterseniz grup sembolleri veya çantanın yukarısındaki rozet illa gerekli olan şeyler değil, isteğe göre yapmasanız da olur. Ama düğmeleri takmanız gerek, yoksa o çanta tam olarak "elektro gitar" olmaz. Onun dışında  çantanın yanlarını süsleyebilir, rengini farklı yapabilirsiniz.


Çantanızın büyüklüğüne siz karar verin tabii ama benimkini okulda da arada kullanmak istersem diye bir kitap genişliği ve uzunluğuna göre ayarladım. Kesinlikle çok büyük değil, arada sırada okulda da işime yarıyor ve dışarı çıkarken vazgeçilmezim oluyor. Ayrıca siyah yapmamın nedeni çoğu kıyafetime uymasını istemem, zevke göre her renk yapabilir/yaptırabilirsiniz.

İlk kendi imalatım olan eşyamı tanıttığım yazımın sonuna geldik, umarım çantamı beğenmişsinizdir. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım, yorum bölümünde sormanız yeterli.

Bi dahaki yazıya kadar görüşürüz :)

2 yorum:

  1. Sen harikasın! Nolurdu ben de böyle şeyleri becerebilseydim ya da yapmayı sevseydim. :D Tekrardan, müthişsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika olmama daha çok var ama ben de iyi şeyler çıkardığıma inanıyorum. ayrıca çook teşekkür ederim havada uçuyorum şuan :D

      Sil