21 Ekim 2012 Pazar

Sonbahar: Bir Yüksek Bel Mevsimi

Selam kızlar, artık havalar soğumaya başladı hepimizin bildiği gibi. En sevdiğim havalar bunlar aslında, şort da giysen olur, pantolon da, ceket de giysen olur incecik bir t-shirtle çıksan da. Soğuktan titremiyorsun, sıcaktan erimiyorsun. Mis. 

Böyle havalara en güzel giden tabii ki yüksek bel etek ve çorap ikilisidir! Hemen yüksek bel bir etek edinmek yapılacak en iyi şey olur. Bu senenin modası bordo rengi, o yüzden bordo etekler işe yarayabilir ama tabii ki kimse beğendiği etek bordo değil diye almamak gibi bir saçmalık yapmasın, moda diye belirli sınırlar içerisinde sıkışıp kalmak fazlasıyla saçma. 



İkinci yüksek bel kıyafetimiz tabii ki şortlar. Ben bir şort aşığı olarak yaz kış şort giyerim, o yüzden şortu da çoraplarla gayet de güzel giyebiliriz kızlar. Hele şu dönemlerde çok güzel olur emin olun. Yüksek belli şort üstüne sade bir şey giyip onu da şortun içine sokmak çok tatlı durabilir. Zaten en mantıklısı da o, şortun bir özelliği varsa üzerini niye başka kıyafetlerle kapatıyoruz? Açın, gösterin canım.

  Havalar biraz daha soğuduktan sonra giymem öyle çoraplı şortlar etekler falan, direk pantolonumu giyer çıkarım diyorsanız yüksek belli pantolonlar da var tabii ki. Şortta üzerinize sade şeyler giyip şortunuzun içine sokun diye bahsettiğim şeyleri pantolonlarda da görebilirsiniz. Ablalarımızın çoğu gayet sade giyinip pantolonu öne çıkarmışlar, zaten günlük kullanacaksanız bu yüksek bel modellerini, en uygunu sadeyi tercih etmek olacaktır.



Pantolonlar da o etkiyi verse bile yüksek bel etek ve şort giymek bacakları daha uzun gösterir, bunu da eklemeden geçmeyeyim dedim. Artık karar size kalmış, sevip sevmemenize bağlı.

Sonraki yazımda görüşürüz o zaman? :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder