6 Eylül 2012 Perşembe

Telefonumuz Üşümesin Diye

Bugünkü yazımda her gördüğümde "ayy ben de istiyorum bundan" diye dibimin düştüğü telefon kaplarıyla ilgili.


Normalde bu kaplar herhangi bir tehlike anında telefonumuzu fazla hasardan korumak için almamız gereken şeylerken biz kızlar tabii ki bu sadelikten sıyrılıp kapları telefonumuzun daha eğlenceli hale gelmesi için bir araç gibi görüyor, gösteriyoruz. Bunu fırsat bilen üreticilerse birbirinden güzel kap modelleri üretiyor durmadan. Ve eminim her genç kız telefonu için normal siyah bir kap yerine böyle kaplardan tercih ediyordur.


Üzeri yapıştırma dolu olan, çiçek, leopar, ekose ve benzeri desenli olan, taşıması zor olan, çizgi film karakterli olan, yazılı olan, kaset gibi olan, ohooo say say bitmezler. Herkesin tarzına, isteğine uygun bir kap vardır elbet.  Şahsen ben gördüğüm yüz kaptan doksanına bayılıyor, "istiyorum istiyorum!" diye beş yaşında gibi zıplıyorum.


İzmir'de genel olarak bu tür kaplar bulabileceğimiz yerlerde iphonelar için yapılmış modeller bulunuyor, ama internetten her telefon modeli için bu tarz kaplar bulmak mümkün. Ya da eğer telefonunuz iphone değilse kendi şehrinizde araştırıp kendi telefonunuz için bulabilirsiniz.

Önceleri kendi telefonuma böyle kaplar bulamaz, üzülür ve sırf bu kaplar için "ah bir iphoneum olsa" derdim ama artık kendi telefonuma da böyle kaplar bulduğum için hiçbir eksiklik hissetmiyorum. Hedefim telefon kabı koleksiyonu yapmak!


Ve telefon kaplarından bahsetmişken artık çoğumuzun hayatının merkezi haline gelmiş zımbaları es geçmek ayıp olur. Çiçeklilerin üzerine de çok güzel gitse de benim favorim sade kapların üzerine yapılmış olanlar.  Biraz gerilerde düz siyah kapları hiçbir genç kız istemez bana göre demiştim ya, işte düz siyah kapları değerlendirmenin en güzel yolu! En kısa zamanda düz bir kap almak istiyorum kendime göre zımbalarla süslemek için, yapınca ilk işim buraya koymak olacak tabii ki. Eğer siz de yapmak isterseniz aldığınız kapın yumuşak, eğilip bükülebilir olmasına dikkat edin, yoksa zımbaları geçiremezsiniz.


Bu konu hakkında görüşleriniz, sorularınız veya eklemek istediğiniz herhangi bir şey varsa ya da bir sonraki yazımın hangi konu olmasını istiyorsanız yorum yapabilirsiniz. Bir sonraki yazıya kadar kendinize iyi bakın, bu havalara kanıp çok soğukta kalmayın, terliksiz dolaşmayın. Görüşürüz! :)

3 yorum:

  1. Bizde benden çok annem bayılır, sırf bunlar için bir iPhone alcam der. :D Ben de az sevmem ama hani. :D

    YanıtlaSil
  2. hepsi cok güzel ya kulak şeklindeki ıphone kabına ayrıca güldüm :D

    YanıtlaSil
  3. bende eski bir anime karakteri olan totorronun iphone kabi sonra mıckey ve hello kıttynin telefon kabları bide kendi kapladığım buff kabı var.

    YanıtlaSil