4 Kasım 2012 Pazar

Zımbalı Telefon Kabı İsteyen?

Selam bayanlar, bu yazım "alışveriş" bölümünü ilgilendiren bir yazı olacak.

Zımba ve zımbalı her şeyle kafayı yemiş biri olarak, ne yapsam ne yapsam diye düşünürken aklıma zımbalı telefon kabı yapabileceğim geldi. Ben de hemen en sevdiğim renkten kumaş bulup, telefon ölçülerime göre yaptım bir tane ve sonra zımbalarla süsledim.
 

Fotoğrafların görüntü kalitesi için özür dilerim, ama bu konuda yapabileceğim bir şey yok. Kap tamamen ilk fotoğraftaki renkte, o fotoğrafta tam rengi yakalayabilmişim neyse ki. İkinci fotoğraftaysa biraz daha açık duruyor rengi; zımbalara vuran ışıktan anlayabilirsiniz zaten.

İlk başta aklımda sadece öylesine kendi kendime yapmak vardı, ama sonra isteyen olur mu diye merak edip twitter'a yazdım ve bir kaç istek geldi.  Beğenen olursa diye burada sergilemek istedim. Sadece kırmızı değil, istediğiniz her renk kumaştan, hatta bir kaç farklı renk kumaştan bir kaç tane kap yapabilirim. Ve tabii ki her telefonun ölçülerine uygun şekilde yapacağım.

Fiyatı 7 TLdir.

Sipariş için bu yazının altına yorum yapın, www.twitter.com/makasizii adresinden yazın ya da makasizi@hotmail.com adresine mail atın. Ücreti hesap numarama yatırdıktan sonra ürününüzü hemen  kargoya veriyorum, kısa süre içinde elinize ulaşıyor. Türkiye içinde her yere gönderebilirim.

Mail ve tweetlerinizi bekliyorum. :)


2 yorum:

  1. Çok beğendim ben de istiyorumm :)

    YanıtlaSil
  2. zımbaları nerden alıyosun cnm izmirdesin sanırım ?? kemeraltından falan mı

    YanıtlaSil