9 Ağustos 2013 Cuma

Undercut'lı Bayanlar

Selam bayanlar. Bugün sevmeyeninin çok bulunduğu ama sevenlerin de aşık olduğu bir saç stilinden bahsetmek istiyorum: Undercut; yani bi tarafı kazıtılmış saç stili.
 Bazılarınız bu saç stilinden nefret ediyor olabilir, ben sevdiğim ve araştırma yapmak istediğim için bloga da yazı koymak istedim. Umarım sevenler de vardır da boşa gitmez bu yazım.

Bu saç stili için saçınızın kendi renginden çok uzak bir renge boyalı olması hoş bir görüntü oluşturmayabilir, kazıttığınız yer kısa sürede uzayıp kendi saç renginize döner çünkü. Saçınızı sık sık boyamaya hazır olmanız gerek. Sık sık boyamazsak kezo gibi dolaşırız kızlar.
 Yakışana yakıştığı, fazzlasıyla seksi ve karizmatik bir götüntü verdiği gibi (tabii bence) yakışmayana da berbat oluyor, kekonun önde gideni, tipsiz oluyorsunuz resmen. Mesela sol alt köşedeki örnek beni benden aldı. Saç yakışmamış, üstelik bir de öyle boyatması facia olmuş. Ama diğer örneklerdeki bayanların hepsine yakışmış ve gayet de seksi olmuş bence.

Saçınızı ortadan ayıran biriyseniz zaten yandan ayırmaya başlayınca garipsenecektir hem kendiniz hem de çevreniz tarafından, belki yakışmayacaktır bile, bir de üstüne kazıtırsanız kötü durabilir. Eğer isteyen varsa ve saçını ortadan ayırıyorsa uzak dursun derim.
Rihanna zaten bu modelin kraliçesi falan gibi bir şey, kadın saçını şekilden şekile sokuyor ve asla kezban ya da keko olmuyor ya, deli oluyorum. Bi insanın yüzüne her model gider mi ya, allahım bu kadına güzellik verirken bizi unuttun mu naptın?

Avril Lavigne de bi ara saçının bir tarafını kazıtmış, bu da pek bir olay olmadı çünkü zaten Avril "çılgın kız" olarak biliniyor, kendini medyaya ve hayranlarına böyle alıştırmış, bu yüzden saçını kazıtması çok olay olmadı. Ki yakışmış da bana göre. Bu kız da saçına napsa tatlı duruyo, yetti beyaahh! Çok uçuk kaçık şeyler yapmasa bile yaptığı renkler, modeller hep yakışıyor.

Undercut yazım da bu kadar arkadaşlar. Daha ne yazayım!!!! Merak ettikleriniz falan olursa gidin araştırın bana ne? Şaka ahhahahaha, yorum yapın tartışalım, meraklarınızı görüşlerinizi falan.

Kalın sağlıcakla beybilerim. Bi dahaki yazıda görüşürüz.
 
Bu arada, bayramınızı da kutlarım :)

2 yorum:

  1. Ben çok hoşlanmıyorum açıkçası bu saç stilinden. Ama Rihanna kestirince öyle olmuyor tabii. :) Yazılarının hepsi birbirinden güzel. Çok beğendim. Takibe aldım.

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. bence çok güzel. bende yaptırmak istiyorum ama yakışmaz diye korkuyorum

    YanıtlaSil