30 Aralık 2012 Pazar

Dr. Martens Rüzgarı!


Herkese yeniden merhaba. Bu yazımda size maalesef Türkiye'de bulunmayan, ama her gördüğümüz yerde eminim çoğumuzun içinin gittiği botlardan bahsedeceğim.

Tabii ki DR.MARTENS botlardan bahsediyorum! Ülkemizde bulunmasalar da internet üzerinden sipariş verip belki birkaç ay sonra bile olsa einnde sonunda elde edebileceğimiz bu botların aklınıza gelebilecek her türlü rengi, her türlü deseni, ıvırı zıvırı bulunuyor.

Açık renkler, koyu renkler, parlak olanlar, mat olanlar, eski görünümlüler, yeri görünümlüler, kısacası HER ŞEY. Ben alacak olsaydım ilk seçeneğim siyahtan yana olurdu, çünkü bu botları ölene kadar ayağımdan çıkarmazdım, bu yüzden giydiğim her şeye uyması gerek. Elimde olsa en cırtlak pembeden siyaha kadar her tonunu alırdım gerçi. Keşke öyle bir şansımız olsa.

Gelelim çiceklilere. Ben öyle böcekli çiçekli şeyleri pek seven biri değilim, AMA ALLAH AŞKINA ŞUNLARIN GÜZELLİĞİNE BAKAR MISINIZ? Eridim gittim ekranın başında, elimi sokup almaya çalışmaktan ekranın çizilmemiş yeri kalmadı yahu. Hele şu en üstte sağdaki beyaz ve çok hafif çiçek desenli olana bayıldım. Hem sade, hem şık.

Bu senenin modası olan, her markanın artık suyunu çıkardığı zımbalı modeller tabii ki bu botlarda da var. Siz çıkarın yavrularım, zımbanın suyunu çıkarın, her modeliniz zımbalı olsun böyle. Mükemmel değiller mi arkadaşlar sizce de?

Bir de böyle kadifemsi modeller var ki, bunlara da bayılmamak mümkün değil. Herhalde böyle görünmesine rağmen yağmurda karda hiç su almıyordur, ah hele mor olana bayıldım.

Galaksi, leopar, iskelet, bayrak, ve örneklere koyamadığım bir sürü desen de var. İnsanlar farklı ülkelerde bir model almış, ikinciyi alıyor böyle desenli... Biz nerelere gidelim? Galaksi desenliler hele. BA-YIL-DIM. Devam edemeyeceğim daha fazla, sizi bu güzel örneklerle baş başa bırakayım birazcık da...




Bir de gelin bu botların aşkıyla yanmış tutuşmuş ünlülerimize bakalım,

Sırayla, Pixie Geldof, Robert Pattinson, Jessica Alba

Şu üç örnekten bile, istersek cicili bicili giyinip bu botları kombinimize ekleyebileceğimizi, istersek “rakçıyım herkers bilsin” tarzında giyinip bu botları combine ekleyebileceğimizi, ve erkeklerinde de (tabii ki) bu botlardan giyebileceğini anlayabiliyoruz.

Sırayla, Ashlee Simpson, Drew Barrymore, Emma Roberts, Dakota Fanning




Miley Cyrus da benim mantığımla düşünüp siyah almış olmalı, saçını kestirdiğinden beri çekildiği neredeyse her fotoğrafta bu botlar var ayağında. Ben Miley Cyrus olsam her renginden bir tane alır kenara koyardım.

Ve son olarak da Kristen Stewart.

Tüm dünya bu botlara deli oluyor sanırım, her yerde bu botlardan görmeye başladım. (Tabii internette her yerde) Ben de dedim ki böyle bir yazı yazayım. Türkiye de bulunan bir yer yok diye biliyorum, ama siz bulunduğu bir yer biliyorsanız lütfen bilgilendirin.

İnternetten almak isteyenler içinse, en sonar internette baktığım zaman 180-200 euro arasıydı, artık Türk parasıyla ne kadara geliyor siz hesaplayın. Ya ailenizie yalvarıp aldıracaksınız, ya birazını siz biriktirip üstüne eklemelerini söyleyeceksiniz, ya da Türkiyeye gelip ucuzlayana kadar bu botlarsız yaşamaya devam edeceksiniz… (Ben de sanki bu botları almayınca dünyanın sonu gelecekmiş gibi konuştum, napayım çok güzeller.)

Neyse, bugünkü yazımı da burada bırakayım madem. Sınav dönemine girecekseniz moral, çıktıysanız da size neşelendiren bir yazı olmuştur umarım.
Görüşürüz beybiler.

3 yorum:

  1. Botların bazı modellerini, Yeşil Kundura' nın Cevizlibağ' daki mağazasında bulabilirsiniz. Üstelik, 75 TL (!!!, inansması güç biliyorum:)) fiyatla, ben dün akşam, 1460 modeline ait siyah ve mor ruganları aldım, Jessica Alba' nın ayağındakilerden bir tane vardı elimde, numarasını görünce onları da yedekledim :) Isterseniz, Yeşil' in mağazasını arayarak numara kontrolu yapabilirsiniz.

    Sevgiler,

    Idil

    YanıtlaSil
  2. yalan yesil kundurada fiyatlar 200-300 tl arası ve sadece siyah rengi var.Kontrol etmek isterseniz bu adresi bu http://www.yesil.com.tr/dr-martens. iyi günler.

    YanıtlaSil
  3. Botlar indirime girdiğinde www.gosteral.com sitesinden sipariş ver istersen

    YanıtlaSil